top of page

Metacorn Games - Roketlendi!

Metacorn Games, sahip oldukları buluş ile mobil oyun sektöründe heyecan yaratacak mobil oyunlar geliştiriyorlar. Bizden istedikleri ise, web sitesinin gizemli, asla farklı web sitelerine benzememesi ve mobil oyunlarını sergiyelebilen alanların olmasını istediler. Bizde bunların akabinde başlı başına özel tasarımlar çalışarak benzersiz hale getirdik.


1- Motto ile uyumlu ilk açılış:


Metacorn Games şirketinin mottosu olan "Beyaz Tavşanı Takip Et" üzerinden yola çıkarak; zenginliğin, mutluluğun sonsuzluğu üzerine açılan bir yol olarak hayal ederek geliştirdik. Sayfayı aşağı doğru kaydırıp projeleri gördükçe, mutluluğunuzun artması, maddiyatınız artması anlamına gelmektedir.

2- Şirketin Misyonu ve Ne Yaptıkları:


Metacorn Games'in istediği bir diğer önemli konu ise yaptıklarının sektörde ilk ve tek olacağından dolayı mutlaka GİZEMLİ olmasını istiyorlardı. Ayrıca 3 boyutlu yapılması ve bu sayede derinliklere dalınmasını rica ettiler. Bizde böyle bir yalın, gizemli ve derinlikleri olan bir ekran tasarladık.

3- Oyunların Dikkat Çekici Sunumları:


Mobil oyun dünyasında dünyada yapılmayanı yapmak için yola çıkan Metacorn Games ekibi için bizde oyunlarının gösterimlerini yine gizemli, yalın ve derinlikleri olacak şekilde tasarladık.


4- Animasyonlu Logo


Oyun evrenine ait, gizemli ve derin anlamlar içermekle birlikte kendi logolarını gösterebilecekleri bir animasyonlu video istediler. Bizde aşağıdaki 2 videoyu hazırladık. Birisi dikey birisi geniş.




5- Google Arama Motorunda üst sıralarda çıkması (SEO) ve Detaylı ayarlar


Metacorn Games'in bütün görünümü premium olmuşken arka tarafı yani teknik detaylarını da mükemmel yapmamız gerekiyordu. Bu alanda da yine tecrübelerimizi konuşturduk ve diğer projelerimizde olduğu gibi 1.sırada çıkacak şekilde bütün ayarlamaları yaptık.


6- Sosyal Medya Kurumsal Kimlik Oluşturulması


Olmazsa olmaz sosyal medya için de gerekli kurumsal kimlik oluşturulması için çalışmalarımızı yaptık. Oyunların paylaşımı ya da ne paylaşacaklarsa onlar için bir şablon hazırladık ve sosyal medyada da gayet gizemli, yalın ve derinlikli içerikler hazırladık.



7- Oyunların Logo Tasarımları


Mobil oyun projelerinin logolarını da tabi ki bu üst düzey performanstan sonra tamamen biz çalıştık. Grafik kalitemizin kuvvetinden dolayı ve her alanda tasarımlar yapabildiğimizden dolayı burada da logoları biz hazırladık. Gizlilik sebebiyle sadece 2 adet çalışmamızı sunabiliyoruz.


8- Oyunların Google Play ve App Store mağaza görselleri


Kullanıcılar bir oyunu indirmeden ilk önce resimlerini görüyorlar ve eğer beğenirseler indiriyorlar. Bundan dolayı en önemli konu olan mağaza görsellerini de biz çalıştık. Yine gizlilik sebebiyle kısıtlı hallerini paylaşıyoruz.


Kısaca özetlemek gerekirse Metacorn Games şirketinin bütün tasarımsal, sosyal medya ve teknik işlerini biz yönetiyoruz. Bu ayrıcalıklı çalışmaların üzerine Metacorn Games CEO'su Ali Özer'in sözleri ile sizleri şeffaf bir şekilde bırakıyorum;


"Dijital Roket ile tanıştıktan sonra internet dünyasında iyi olduğumuzu düşünüyorduk fakat aslında zannediyormuşuz. Dijital Roket ekibiyle birlikte bir çok konuda mutabık kalarak gerekli projeleri onlara teslim ettik. Hem zamanında hem uygun fiyata hem de beklediğimizden daha kaliteli içerikler sunarak beni çok memnun ettiler. Herkesin mutlaka görüşmesini tavsiye ederim."

bottom of page