top of page

Buse Game - Roketlendi!

Buse Game, insanların fikirlerini hayata geçiren mobil oyun şirketi. İhtiyaç duydukları ise Google Arama motoruna "Mobil oyun yaptırmak, mobil oyun yaptırma, android oyun yaptır" gibi kelimeleri yazınca reklamlar hariç üst sıralarda çıkmak idi.


Bu kelimeler çok önemli kelimeler. Eğer bu kelimelerde üst sıralarda çıkarsa, Türkiye'nin her yerinden proje alabilirler. Bunun için detaylı bir çalışma gerekiyordu.


1-) İnternet Sitesi Hizmeti


Buse Game için yeni teknolojilere uygun, mobil uyumlu, SSL sertifikasına sahip, yüksek güvenlikli bir web sitesi hazırladık. Müşterilerin bütün işlemleri anlayabilmesi için minimal olmasına özen gösterdik. Siz de web sitesini inceleyebilirsiniz. (https://busegame.com)





2-) SEO Hizmeti


Buse Game için en önemli konu Google arama motoruna "mobil oyun yaptırmak" yazınca çıkmak idi. Bunun üzerine arkaplanda çok fazla teknik çalışma yaparak buna ulaştık. Tarafsız olarak sizde google arama motoruna "Mobil oyun yaptırmak" yazarsanız reklamlar hariç 1.sırada Buse Game web sitesi karşınıza çıkacaktır. Bu sayede hiç reklam parası vermeden organik olarak her gün binlerce kez ziyaret edilmiş oluyorsunuz. Hem de tam doğru müşteri ile. Bu yüzden çok daha kazançlı bir işletme hale geliyorsunuz.


3-) İçerik Hizmeti


Buse Game sosyal medya hesaplarında yaptıkları projeleri direkt paylaşıyorlardı. Fakat biz bunu profesyonel hale getirerek müşterilerin gözünden daha kaliteli daha premium bir izlenim vermemiz gerektiğini belirterek aşağıdaki şekle dönüştürdük. Sonuç ise tabi ki muazzam.



Müşterilerimizin yorumunu bizzat kendisi tarafından izin alarak ve birebir şekilde buraya yansıtıyoruz:


Merhabalar, Dijital Roket ekibine öncelikle teşekkürü bir borç bilirim. Çünkü onlarla tanıştıktan sonra işim hem premium görünmeye başladı, hem de reklamla ulaştığım kitlelere artık şaka gibi ama 0 TL reklam ile ulaşabiliyorum. Çünkü artık mobil oyun yaptırmak, mobil oyun yaptırma, android oyun yaptır gibi önemli kelimelerde Buse Game çıkıyor. Hatta artık belki de benim bilmediğim bir çok kelimede biz çıkıyoruz. Bundan dolayı artık reklam vermeme gerek bile kalmadı. Zaten uzun süreli işler olduğu için aynı anda çok fazla müşteriye de ihtiyacımız yok. Ondan dolayı benim için artık reklam vermeden müşteri kazanma dönemi başladı. Bundan dolayı çok teşekkür ediyorum ve mutlaka tavsiye ediyorum. Ekibi inanılmaz enerjik ve size hep önerilerde bulunuyorlar. Bundan dolayı mutlaka bilgi almanızı tavsiye almanızı öneriyorum.


bottom of page